-
Going bananas
Bananen. Je hebt ze altijd in huis. Soms zelfs twee trossen omdat je bang was dat je ze niet meer in huis had. En je dat eergisteren ook dacht tijdens het boodschappen doen. Dan gebeurt het dat ze op zijn voor je het weet. Maar soms … eet inééns niemand ze en blijven ze liggen.…
-
Glutenvrij brood (gewoon van AH, zonder rijs oven)
Glutenvrij eten. Omdat we niet anders mogen of (een tijdje) niet anders kunnen. Mogelijk ga je dan ook op zoek naar ‘iets anders’ in plaats van gewoon brood. Glutenvrij brood bijvoorbeeld. En dan niet voorverpakt, dat is duur en redelijk saai, maar zelf bereiden. Ik ben – toen ik voor een bepaalde periode overstapte op…
-
Nice cream: ijs dat altijd mag
Heb je nog nooit van nicecream gehoord? Dat wordt dan hoog tijd! Alweer zo’n buitengewoon makkelijk en lekker trucje om je bijna-te-bruine bananen te redden. En jezelf een plezier te doen op een doordeweekse dag. Want oh zo lekker, en hey, dit is geen junkfood, dit is fruit dat je hebt gered van verspilling, dus…